Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 10 Ogos 2011

"Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina"

salam semua,

aduh lulu ko memang saje je tau... akak ni nak gi buat post mortem tapi tetiba lak nampak ko buat segmen... terpaksa la akak join gak tau... curi masa 2 minit aci kan? hehe


apa yang akak nak kena tulis ek? oooo.... kenapa blogku memang lawa.... ala nak tanya lagi... pasal memang lawa la... lagi satu sebab akak pakai warna background biru gak kan.... walaupun biru golap.... ok cukup..... tak yah la nak kena jawab lagi kan?

kalau tak takkan ada kat list penyokong chelsea fc tu haa... walaupun kenyataannya aku hanya menonton bola bila malaysia lawan je...hehe....

p/s listkan akak ni ek... Cerita menarik lain