Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 24 Ogos 2011

jam teruk di kuantan...




salam semua,

aku nak tunjuk gambar minggu lepas sebenarnya ni....

masa kejadian ni hari jumaat lepas.... kuantan jammed...! kalau kat sini ini adalah sesuatu kejadian yang luar biasa... memang la selalu kami balik tu kami kena lalu jalan utama di bandar kuantan ni yang menempatkan pasar ramadhan yang paling glamer kat kuantan ni... jalan masjid tu haa... tapi selalunya biasa2 je la... paling lambat pun sampai rumah dalam pukul 5.40 petang kalau bergerak dari opis pukul 5 ptg... cuma sekali je la dulu aku pernah cerita pasal jam teruk tu...

pasal ni la kami selalu suka naik motor je .. cepat sikit sampai... tapi disebabkan shah nak try kereta yang baru je repair kami kena la tempuh jam ni... last2 sampai kat taska anak dah pukul 6 lebih dah... letihnya... sempat aku jeling2... ambik2 gambar.... jalan tu patutnya 3 line je dah jadi 5 line keta dah... paling teruk dalam sejarah ni... sejarah aku duduk sini ler... hehe... Cerita menarik lain