Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 1 Ogos 2011

makan sahur...

salam semua,

lambat update minggu ni... pagi tadi gi klinik dulu... nanti cite sal klinik ye... pastu ada meeting lak... lepas tu tengahari konon gi the store nak cari baju anak2... last2 baju ummi dia yang dapat... hehe... sorry ye anak2... nanti ummi beli untuk anak2 juga...

makan sahur tadi pagi? aku sahur kul 2.30 pagi... sebabnya kami balik johor hujung minggu lpeas... pastu bergerak dari johor dah pukul 10 malam... sampai kat kuantan pukul 2 pagi... ni pun tengah menahan mata yang sangat mengantuk ni.... letihnya badan...

tu yang lepas je sampai rumah pagi2 buta tu terus bukak bekal yang mak bagi.... tu dia... ubi rebus dengan sambal tumis.... shah pun join gak tapi dia makan sikit je.. dia makan roti perancis dengan sup cendawan segera Vono tu je... lepas tu baru kami tidur... bila sedar je abg ngah nak susu pukul 4.50 pagi... lepas shah buat susu aku tunggu abg ngah dan suruh dia gi minum air untuk sahur.. nak makan memang macam tak larat dah mata... aku lak lepas dia naik aku turun... cuma sempat minum air masak je.. kurma pun lupa nak makan dalam peti tu... lepas tu terus tak leh tidur .. terkulat2 sorang2...

lapar haus ni aku tak kisah sangat kot cuma mata ni... alahai... macam kena gam dah ni... ngantuk betul...

meh layan gambar menu sahur aku tadi...  sorry la ye... hehe... mesti korang nampak keyboard tu kan... hahaha... ni sebenarnya gambar ubi rebus yang aku buat sendiri minggu lepas... yang mak aku bekalkan tak sempat nak ambik gambar... sula abis wooo... tapi memang lebih kurang sama camni la... Cerita menarik lain