Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 16 Ogos 2011

wah.... ni entry terkejut punya....

salam semua,


dah ramadhan ke 16 dah kita kan...? sekejap je masa berlalu..... macam tak percaya pun ada... rasanya macam baru je mula puasa... tetiba dah sampai tengah2 pulak...

tapi bukan sebab tu aku terkejut.... tapi sebab entry dari blogger ni haa..... Ben Ashaari...
aku dapat promosi free dalam entry dia... hehe... teruja ko.... mekasih daun keladi en. ben... lain hari tolong buat lagi ye.... ;)

i like!!!!!!

patutlah pepagi tadi aku bukak email... berderet ada komen dari entry aku yang lepas..... Cerita pasal budak hilang .... aku blur gak ... kenapa ye..? lepas tu aku ada kes... nak jawab komen pun tak sempat lagi.... pegi selesaikan semua kes kemudian baru aku check blog dan aku perasan kat kotak pesanan tepi tu ada tertulis ni...:





p/s untuk pengetahuan semua, budak yang hilang tu sebenarnya dah dijumpai beberapa jam sebelum entry itu dikeluarkan... dimaklumkan melalui komen di bawah entry... apa pun terima kasih pada semua atas keperihatinan anda...
Cerita menarik lain