Jumaat, 5 Ogos 2011

whoaaa.... barang baru ni....meh tengok!

salam semua,

selamat pagi ramadhan semua.... sihat hari ni...? aku rasa mesti ramai yang sihat kan.. ye la dah jumaat... esok ramai yang dah boleh cuti.... mood kerja pun dah ada yang merundum....

kejap lagi ada meeting pulak untuk iso audit minggu depan... jadi sebelum meeting ni aku nak cerita pasal barang baru sekejap ni.... aci ke tak? kira aci la ek?..... tengah semangat ni.... hehe.....

memula bagi tengok gambar dulu.... gambar ni....





pastu gambar ni pulak....

pastu gambar ni pulak.....
eh ada pulak tukang ambik gambar nak terselit... siap ada gambar henset lagi... huhu...


untuk perhatian aku dapat free WIFI modem ni tau..... sekali dengan pembelian rumah hari tu.... dan part yang paling best ialah bulan2 pemaju bayar sampai setahun.... waaah.... terkejut? pakej dia RM68 sebulan.... MAXIS punya...lepas setahun tu kalau nak sambung atau tak terpulang.... best kan? best la pasal FREE!

aku nak try dulu sementara free ni... try kat kampung yang kalau pakai Broadband CELCOM macam lembap je tu... main tau lepas ni kalau balik kampung boleh update blog kan....? best tu...

p/s ada sesiapa nak join? meh aku bagi password...hehe... Cerita menarik lain