Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 13 September 2011

aku try yang lain... ok tak camni?

salam semua,

aku rasa semua maklum kan yang aku punya comment kat bawah post tu aku pakai intense debate...? sebab sebelum ni aku rasa cam senang... tapi bila aku tengok ramai komen ruang komen tu takde aku dah panik gak....

jadi aku try uninstall intense debate tu tapi last2 dia jadi makin tak keharuan pulak... terus hilang tempat nak komen tu... ... lagi haru...

hari ni aku try tukar yang lain pulak ... nampak macam lagi senang... aku pakai disqus... dia keluar camni kalau kat blog tu....



nampak macam ok je kan.... korang try la komen kat situ ek.... kalau tak ok jugak dan susah jugak aku kena la letak intense debate balik la jawabnya... Cerita menarik lain
This entry was posted in

0 Luahan Ikhlas: