Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 26 September 2011

Hari Keluarga Kelab Veterinar Pahang Part 1

salam semua,

aku dah beritahu nak pegi Bukit Gambang Resort City hari tu kan... alhamdulillah hari sabtu lepas kami bertolak lepas menghadiri rumah terbuka cikgu abg long tengahari tu... ingat nak singgah rumah terbuka Pasdec pulak tapi perut dah penuh... malas la pulak...

kami sampai kat BGRC dah pukul 4 petang... daftar dan tengok bilik...
layan je gambar yang ada ni ye...




 kalau tanya aku best tak? jawapannya kureng.. kami alih katil ke tepi dinding sikit... mak ko.. tengok sampai kat bawah tu... diorang sapu2 ke bawah katil ke apa ni? pastu bantal extra pun nak kena request...?

lepas tu kena layan pulak abg long main game yang ada kat bawah blok ni...lainkali aku nak request jangan bagi kat block N1 ni... bahaya betul... buat perabis duit je... semua ada kat bawah blok tu... fun fair.. kedai cenderamata... game...

malam tu kami bertolak ke dewan untuk sesi makan malam naik tram dia... makan malam sampai pukul 12 lebih... makanan? banyak pilihan tapi biasa2 je kot sedap lagi makanan kat Hotel Mega View... hehe.. banyak la songeh...



 ni masa memula sampai.. tengok tu.. merah menyala kami kan?... hehe... baju rayo...


ni gambar budak yg dah lapar tak sabar tunggu makan...

 dan akhirnya... lelap dah...dengan iringan kumpulan muzik lagi tu.. sampai la abis majlis...

ni budak yg bertahan melasak sampai last... dia siap bukak kasut dengan stokin dah.. mujur tak naik pentas je tu... dekat sangat dah tu...

last2 ni je la rezeki kami malam tu.... tu pun bukan bertuah sangat pun sebab semua yg datang confirm dapat cuma hadiah je berbeza2....
alhamdulillah...
keesokkannya ada acara hari keluarga... pastu bila kami dah masuk padang... lambat sikit pasal gi sarapan dah lambat...

gambar family aku update nanti ye... kat part 2...
ni banyak gambar anak2 je...


beratur setia menunggu kat belakang bontot orang untuk satu belon saja... aduh letih....

ada pulak yang tanya nak tak abg long masuk acara perah air...dia tulis syarat dia dari umur 4-7 tahun... aku kata ok  je la.. last2 bila masa nak main tengok2 abg long budak yang paling kecik dalam group dia..laaa... mujur dia paham arahan dan boleh buat.. tapi last2 dia cakap apa tau.."abis baju saya dah basah ummi"... laa sempat lagi dia ingat pasal baju... dan alhamdulillah dia dapat no. 1...


hepi dapat hadiah... siap feeling2 lagi tu...

gambar lain nanti aku letak part by part ok... sebab ni semua gambar dalam hp je.. ada yang dalam kamera olympus dgn nikon tak sempat transfer lagi ni...

p/s aku masuk sukaneka tanpa hadiah... acara mengejar najmi keliling padang.... aduh kejang kaki ummi nak oiii.... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: