Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 23 September 2011

lumrah hidup manusia agaknya kan?

salam semua,

tadi terbaca entry best kat blog sahabat aku ni haa... menarik apa yang ditulisnya...

teringat pulak satu masa dulu... aku pernah terbuka siaran RTM1 ... masa tu time berita petang pukul 6 tu... dan teringat petikan kata2 seorang pemimpin terkemuka dan berumur dah...

"saya tak pernah puas dengan apa yang saya dapat... kalau boleh saya nak lebih lagi..."

mungkin niat dia cuma nak jadikan motivasi pada yang mendengar kan pada hakikatnya macam sama je dengan orang tua yang dalam petikan ini...

p/s tak semua org akan faham dan menghayati apa yang mereka dengar... ;) Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: