Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Sabtu, 17 September 2011

open house je ni...

salam semua,

aku curi update blog kejap ni.. anak2 tengah sibuk mandi kolam tu.. hehe.. ummi dia ngular.... shah ada jap tu tengok diorang... jap lagi kami nak gi open house kat indera sempurna lak... rumah kawan opis... dia buat sekali dengan jamuan naik rumah... alhamdulillah dapat duduk rumah baru....

korang sibuk gi open house macam aku tak? aku malam tadi je ada 3 jemputan campur rumah jiran aku untie sorang ni... dia tak buat untuk raya la tapi pasal dia baru je masuk rumah baru... aku tak sempat gi rumah dia... semalam terus gi rumah akak ipar aku.... lepas tu pegi rumah kawan opis jugak... balik2 je rumah dah dekat pukul 11 malam dah... gila ko.. senak perut aku makan macam2... dah la dah seminggu ni selera tak tentu... tetiba pulak makan macam2.. meragam terus perut aku.... pedih je rasa mencucuk2...

pagi ni nak gi pulak lagi satu... petang kang nak gi rumah akak ipar aku lak... hari ni diorang buat lemang pulak... wah diorang ni best betul kenduri 2 hari 2 malam tau... mengalahkan ornag kawin dah...

ok aku nak sesiap lak ni.... jumpa lain kali ye.... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: