Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 25 Oktober 2011

aku kembali tapi masih mood bercuti..

salam semua,

aku baru je balik opis hari ni... minggu lepas aku jalankan audit di JB pada 19 dan 20hb... lepas tu aku ambik cuti 21hb tu terus sambung ke 24hb semalam sempena cuti umum Keputeraan Sultan Pahang...

kami dalam mood bercuti je dah ni... maklumlah cuti lelama kat kampung kan...

masa aku gi JB baru ni tak bawak anak-anak.. diorang kena tinggal kat rumah tok wan dia sebab shah tak biasa jalan kat JB... karang ada lepas dia hantar aku kang dia tak terus balik bilik hotel.. takut tersesat ke mana2 ntah... jadi kami honey moony la berdua kat JB.... korang ada yang nak tanya best ke tak? hehe... baru je kereta bergerak masuk lebuhraya kami dah rasa sunyi takde suara anak2.... camne tu... best ke?

jalan2 sana sini pun teringat anak2... semua barang2 beli kat diorang je sudahnya... jap lagi aku update cerita kat JB dan kampung ye... aku nak kena jawab report jap ni.. esok cuti balik lak tu... Cerita menarik lain
This entry was posted in ,

0 Luahan Ikhlas: