Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 17 Oktober 2011

cerita pasal makan2 lagi... kali ni kat WWWF pulak..

salam semua,

kali ni nak cerita perihal makan2 lagi la.... sejak 2 menjak ni aku dah jadi pemalas nak masak... boleh kira tau bape kali je aku memasak kat rumah... kalau ada pun yang simple2 je... sebabnya aku dah makin rasa tak larat nak berdiri lama2.... cepat lenguh la kaki ni... nafas pun rasa macam tak cukup je...
belum campur lagi faktor ramai nooo yang nak jadi pembantu chef... termasuk tukang baling bawang serata dapur... letih wooo nak mengutip serata dapur terbongkok2 dengan perut camni... azab....... 

dan nasib baik jugak dapat suami yang memahami... mekasih bang... selalu tiap petang akan ada soklan camni... petang ni kita nak makan kat mana?.... best kan?

biasa memang diorang kena ikut tekak mak buyung ni la jawabnya... aku kasi tunjuk dulu gambar mangsa2 keadaan ni....

 macam tenang je kan... walaupun kena paksa...hahaha...


muka aku tetiba je ada kan....
tempat ni nama dia WWWF ataupun Wild Western Food... ekkk.. w lagi satu tu untuk apa ek?

tempat dia ni kalau on the way nak balik rumah aku dari kuantan dia area belah kiri jalan kat tanjung lumpur... senang je nak cari lepas tunas manja sikit je pun...

lama dah berangan nak rasa makanan sini tapi tak berkesempatan.. selalu bila nak gi je hujan.. payah nak turun dari kereta.. tu yang selalu kensel tu...

 tadi ayah dia tengok menu... ni anak dia pulak...

 air yang kami minum... aku air laici tu haa.. shah nak fresh oren.. anak2 air sirap je la...

 sibuk menerai air ayah dia.... mesti ni.. semua air orang dia minum...

 tengah masam mencuka pasal merajuk nak makan roti.... roti takde lak kat sini... terpaksa shah jalan kaki ke 7e beli kejap... sian ayah...

 bila dah dapat... tekun ko makan.. eleh abis satu je pun.. tak berbaloi ayah jalan kaki...


menu aku... mixed grill... semua ada... rasa...? ala kadar je... ayam tu... sorry memang tak sedap...

 shah punya.. chicken chop... ok la pulak.. saje je tau.. 

haa... yg ni aku agak pelik.. kami tak order tp dia ada... yang kami order sup cendawan yang kena cakap balik baru dia hantar.. diorang tertukar ke?...

semua ni kami bayar RM47++ je la.... ok la tu kan... tapi komen dari shah yang selalu berkira pasal duit... ok lagi makan kat Black Canyon... berbaloi2...
Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: