Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 6 Oktober 2011

Eh... cam tak caya kan?

salam semua,

korang layan dulu gambar ni...



ok dah layan kan? perasan tak ada sesuatu yang pelik kat gambar tu?..... tak?

ala cuba tengok betul2.... kat area bawah kolar si lisa tu? perasan? tak jugak? ala rantai dia la... nampak tak cam bentuk apa tu? cam salib kan? ke aku dgn roomate aku ni je yang perasan?

ok gambar kat atas ni aku dah bulatkan dan besarkan.. kalau tengok kat majalah tu lagi la clear..

aku bukan baca pun majalah ni tapi roomate aku ni haa yang beli... last2 pepagi tadi dia tunjuk dan suruh aku tengok kat mana yang tak kena kat muka depan majalah ni.... apa komen kami... kesian kan artis melayu islam diperlakukan camni... ke diorang tak perasan? atau editor tu yang tak perasan... patutnya kena la pantau dulu gambar2 yang nak disiarkan supaya tak menjejaskan mana2 individu... ni pendapat tulus suci murni dari hati aku la... orang lain aku tak tau...

p/s korang fikir camne? tak sensitif pasal agama ke ye? gambar kat atas tu aku ambik dari SINI.... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: