Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 17 Oktober 2011

makan2 kat Restoran Black Canyon..

salam semua,

ni semua cerita pasal makan minggu lepas la... tekak aku sekarang kan... pelik tau... tak berapa nak makan... tapi bila rasa nak makan je mesti nak makan makanan western.... wah ko.. awal2 dulu nak makan nasi kandar je..  kali ni dia mintak western je dah... hehe... teringat shah tanya "ni anak yang nak makan ke ummi dia ni...." hehe sekali la kan.....

baru ni kami menerai restoran kat East Coast Mall.. lama dah nampak tempat ni... tapi selalu je ramai orang.. menjadikan kami malas rasa nak singgah... selalu bila tengok ramai orang kami terus kornar ke kedai sebelah beli donut big apple je...

tapi kali ni aku taknak mengalah... aku tunggu gak ada meja kosong... shah pakat geleng2 kepala je la... sayang bini punya pasal.. ikut je la... sebelum tu kami tapau donut untuk budak yang lapar gila... (dia kata la)...sapa lagi kalau bukan abg long.. sebenarnya dia memang tak leh nampak donut ni.. sibuk la selagi tak dibelikan...


aku cerita menu terus la ye.... ni yang kami makan...

 shah punya... mesti nak nasi.. nasi goreng dgn bbq stick.. ada 2 stick.. satu dah kat tangan...

 aku punya... beef steak... sedap ko... berbaloi order.. jenuh nak ngabiskan...

 ni pulak.. anak2 punya.. nasi tomato kot.. dalam telur bungkus.. diorang tak suka sbb masam.. shah yang kena abiskan.. nasi dia anak2 abiskan.. hehe...

ni air kami... ais lemon tea.. cappucinno dan ais tea...lupa lak tepi air tu sup ayam free pasal order menu of the day.... sedap tu....(tisu2 berlambak tu pasal buat kesat org yg makan donut tu la)

kesemua ni kami bayar dalam RM73++ ... mahal gila! shah siap tanya sekali lagi tu... hahaha... ala service charges dia tu yang mahal bebenor... sampai 10%... lainkali kami tak gi dah kot pasal mahal.. hehe...
Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: