Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 28 Oktober 2011

murah rezeki...

salam semua,

hari jumaat dah hari ni kan...? tak sempat nak update blog... sejak akhir2 ni agak sibuk sikit... Allah anugerahkan rezeki kes yang agak melimpah ruah...

memang selalu kalau masa aku bertugas memang melimpah ruah kes... murah rezeki agaknya... hari ni je pepagi hari dah kena kensel program bacaan yassin.. bukan kensel semua la.. aku je yang tak pergi.. sebabnya pepagi tadi dah ada pulak kes kerbau mati... jadi kena buat post mortem... balik2 je dari lepas pm tu ada pulak 5 kes organ menunggu....

petang ni pulak ada kes dari "regular customer" kami kat sini... hehe... dah ada gelaran lak ye... dapat pulak burung hantu dan buaya tembaga... murah rezeki betul kan? harap2nya rezeki lelain pun murah jugak la hendaknya.... amin...

p/s mana la nak cukup doktor haiwan dalam negeri yang cuma 4-5 orang kalau nak kena cover jugak untuk private sektor yang dah sedia ada doktor tu kan? eh... ni cam luahan rasa lak ek? Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: