Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 27 Oktober 2011

sambungan cerita JB lagi...

salam semua,

korang dah makan? dah kenyang? alhamdulillah...

saje je aku tanya pasal entry aku lepas ni pasal makanan pulak... karang kalau ada yang belum makan dan terasa lapar pasal tengok makanan ni semua salahkan aku pulak kang... senyum je ok...

ni cerita pasal malam last kami kat JB dan sesi makan2 selepasnya...

malam terakhir kami kat JB tu kami keluar cari baju shah paal bawak cuma 2 helai je.. ronda2 la sekali kat JB ni.. kami terus jalan2 kat Danga Bay... sorry takde gambar best pun pasal aku rasa macam takde yang menarik untuk diambil gambar... cuma gambar ni je yang ada...


parking pun teruk semacam je... kami singgah je kat sini...

lepas tu pusing2 kat medan selera gerai steam boat kat taman merdeka... yang ni menarik... banyakkkkk gerai steamboat kat sini.... pasal kami datang tadi dah lepas makan maka kami tak singgah... tapi ramai orang yang makan kat sini... harga pun aku tak pasti la... gambar pun snap dari atas keta je... alamak dalam nikon lagi la...

lepas tu terus kami pergi beli baju... sebelum tu aku nak cerita kami pegi makan kat sini....Season's...



sebab apa? pertama pasal mall ni dekat dengan hotel... kedua pasal dia ada potongan ni... 36% off untuk weekday untuk main course/ pasta...



aku try menu ni... black pepper seafood spagetti....



sedap cuma rasa cendawan dia tu ada bau kerdas sikit... aku dah la tak makan benda berbau camtu... adeh...

shah lak try ni.... fish fillet spagetti... pasal dia nak yang pedas...



fillet dia tu cam jemput2 ikan.. tapi sedap... dan memang pedas jadi shah puashati...

opss lupa lak... air yang kami minum....



puashati.. gelas besar dan air banyak.....huhu....

tapi memang puas hati jugak la... semua kami makan tu siap gov dan servic charge tak lebih RM20 pun tau... untuk 2 orang... dan yang penting saiz hidangan dia besar dan berbaloi... jauh beza dengan hidangan kat Pizza Hut atau Secret Recipe... diorang ada jugak jual kek tapi aku tak try pun... perut dah full...hehe...

p/s sebelum makan ni shah pulak yang ingatkan aku untuk ambik gambar... hehe... dah selalu noo bini dia ambik gambar sebelum makan kan... aku gembira hidangan besar tapi sudahnya shah kena abiskan aku punya... hihihi... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: