Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 9 November 2011

Pizza Hut baru... macam best je kan?

salam semua,

ni aku nak cerita pasal pizza kat Pizza Hut yang baru keluar ni....

kami dah try baru2 ni... saje je pengemar cheese macam kami ni nak rasa... memula  rasa cam nak bawak balik sebab kedekut nak bagi duit untuk service charge tu... tapi last2 kami makan kat situ jugak akhirnya....

layan gambar dulu la ye....








kami ambik pakej je dan tambah spagetti tu pasal tekak teringin noo nak makan... tak abis pun... bawak balik pulak sudahnya....

komen? errr pertama rupa dia tak macam dalam gambar pun... dan dia terlebih masak... garing noo tu yang jadi macam kurang sikit tu.... tak sehebat yang digembar-gemburkan la.... harga... biasa la tentu mahal... yang ni aku makan semua RM47++..

p/s lainkali kami nak order pizza heart conner je la ... pastu mintak lebih cheese... baru RM12.90.... hehe.... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: