Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 2 November 2011

update check up 11/2011 (34 minggu)

salam semua,

lambat aku masuk opis hari ni... ada check up selepas 2 minggu....  lepas tu ada hal lain pulak...

aku cerita la hasil check up tu dulu ye...hari ni kena buat ujian OGTT yang last... harap2 jangan la sangkut pulak..

berat badan: naik jugak sikit tapi dah kena bebel gak.. 69.4 kg dari 69 kg... kan kena naik 2kg/ 2 minggu..nak buat camne kan? dia nak naik sikit je...
tekanan darah: 100/60... masih rendah...dah 2 malam aku tak lena tidur...
Hb: masih takleh nak check sbb kit dah abis..
jantung baby: kali ni dah 140 beat..alhamdulillah...
pesanan klinik: terus pantau gerak anak..

tarikh akan datang pada 16/11/2011... banyaknya temujanji... 14/11 temujanji abg ngah kat hospital... 16/11 klinik ni balik... 23/11 temujanji abg ngah vaksin sekali dengan aku kena check seminggu sekali dah... wah cam tak caya je dah kena check seminggu sekali kan.... sekejap betul rasa ngandung kali ni... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: