Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 8 Disember 2011

bila makanan dah abis...

salam semua,

semalam nak update tak sempat lepas meeting pagi... petang tu pulak ada kes datang berlambak2...

ok aku nak cerita pasal kami pegi beli makanan untuk kura-kura kat rumah tu... dulu aku pernah cerita pasal kami bela kura-kura kan? memang dulu kami beli ada 3 ekor tapi akhirnya cuma tinggal 2 ekor je sekarang ni... yang sekor tu dah mati dah...

maka semalam disebabkan stok makanan yanga da kat rumah tu dah abis, kami pun pergilah merayap ke bandar sekejap lepas maghrib tu untuk beli stok baru...

sambil beli makanan kura2 sambil cuci2 mata tengok ikan2 kat akuarium yang ada kat situ... kami memang berangan lama nak beli ikan tapi disebabkan kami selalu takde rumah jadi malas nak menyeksa ikan tu bila kami tinggal lama2 balik kampung nanti... keputusan terakhir tak yah bela... senang kan..?

ok layan je la gambar kami anak beranak kat kedai ikan ni...



beria abg long tengok akuarium yang kosong ni...
Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: