Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 1 Disember 2011

hari keluarga KSSM 2011 part 2

salam semua,

kursus tak start lagi ni... aku sempat la nak update 1 entry ni....

kita sambung cerita hari keluarga ok...

hari tu aku ada cakap kan yang aku kena jaga pendaftaran... kali ni aku nak tunjuk gambar di hari pendaftaran tu la.... ditemani oleh anak2 yang pandai buat hal masing2....

abg ngah ke hulu ke hilir bawak biskut dan macam2 makanan...

abg long pulak.... memula dia mengendeng kat orang tengah karaoke...
lepas tu bila suruh dia nyanyi....  dia kata dia tak pandai.... tapi last2 dia yang tak leh nak lepas mikrofon tu... hahaha... lawak betul.... sebab benda tu takde kat rumah kan...

ok aku nak gerak ke kursus dulu....layan gambar je la ye....

 tak banyak pun bilik kami ambik... kecil-kecilan kan...

 muka petugas yang macam nak makan org...

 ni dewan dia... 

 peneman setia...

senyum...senyum... ummi nak ambik gambar...
Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: