Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 6 Disember 2011

hari keluarga KSSM 2011 part last

salam semua,

aku ingat nak update hari keluarga part last ni lepas tengok gambar kat nikon aku tu... sekali memory card tu buat problem la pulak.. asyik keluar ayat suruh format je... ke dia rosak... abis la gambar dalam tu semua...waaa...

ni aku update ikut gambar dari henset ni je la ye...nasib je la...

petang lepas sesi pendaftaran tu, anak beranak ni pegi naik APV... dah ayah dia teringin nak buat camne...
ok2.. layan gambar k...

 sibuk manager tu ajar cara nak guna

 akhirnya... muka abg long tak puas hati pasal dia yang nak bawak..

waaa... ummi sudah kena tinggal!

pastu ni la hasil kami kat situ 2 hari satu malam... berbaloi kan? hahaha... jangan jeles.. yang hamper satu lagi tu baru aku bukak semalam...


yang kipas tu aku dapat dari acara kotak mancis...rezeki anak2...

ni design yang aku buat....


cam biasa ada je yang nak menyebok... hehe.. nasib baik ummi menang lagi nak...



yang ni pulak budak sibuk nak usung hamper ke hulu ke hilir...



p/s malam tu aku memang bertuah tau... hadiah penyanyi takde harapan pun aku leh menang... hahaha...
Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: