Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 9 Disember 2011

Tarikh Pembayaran Gaji 2012

salam jumaat semua,

sekejap je dah jumaat semula kan? rasa memang masa berlalu dengan cepat sangat sekarang ni... alhamdulillah hari ni masih lagi sihat dan dapat makan dengan penuh semangat lepas sesi bacaan yassin tadi... hehe.. makan selagi boleh... esok2 kalau dah pantang kena duduk diam2...

kalau ikutkan tinggal lagi 4 hari je lagi sebelum due ni... makin dah nak sampai hari makin rasa berat pulak rasa kaki nak melangkah.. peha ni haa yang rasa berat sangat.. eh alasan nak cuti ke tu? hehe tidaklah... masih lagi perlu menyempurnakan tugas sebagai pegawai bertugas sampai 14hb ni... tapi roomate baik hati dah offer untuk ganti minggu depan...alhamdulillah... ringan beban..

cerita pasal kerja mesti ada ganjaran kan?

ok kita cerita mengenai tarikh pembayaran gaji 2012...

walaupun belum diceritakan dengan jelas skim gaji baru tarikh dah gaji dah keluar ye...

ini tarikh gaji untuk tahun 2012...



apa pun kita mesti bersyukur sentiasa atas semua rezeki...


nak tau lanjut leh gi sini... Tarikh Pembayaran Gaji 2012...

p/s belum dapat lagi gaji last 2011, dah sibuk cerita gaji tahun depan kan? manusia... ;) Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: