Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 5 Mac 2012

abg ngah dah boleh cakap!

salam semua,

alhamdulillah... abg ngah dah boleh bercakap macam biasa hari ni... maknanya betul keputusan kami tak hantar hospital baru ni... menitis air mata aku bila dengar dia bercakap dan bergaduh cam biasa dengan abg long... cuma dia masih tak nak susu ikut botol...aku risau tak cukup kalsium je...last2 aku bagi alam cawan je... nak la pulak...alhamdulillah...

aku bukan apa tak nak hantar hospital... walau tak bagi ubat apa-apa pun tetap akan ada jarum cucuk kat tangan tu...azab aku tengok... cukup-cukup la kami tengok adik nur kena hari tu...

p/s sekurang2nya lega sikit hati aku nak naik keja minggu depan... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: