Follow my blog with Bloglovin

Sabtu, 3 Mac 2012

BEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU…

salam semua,

saje je nak luang masa join segmen en. ben ni... sebenarnya aku nak masak ni tapi sempat lak menyinggah dulu...

no. 1 letak banner dulu...

BEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU…
biar aku sambung ek... sebenarnya aku baru je tau apa ultrabook tu selepas baca blog ben...lama sangat dah aku terpisah dengan dunia luar ni rasanya...tapi kalau aku dapat aku rasa memang aku takde can la nak guna pasal abg long mesti sibuk suruh godeh-godeh cari game punya... tapi kalau dapat memang best gak tau... nak-nak pulak lepas monitor laptop yang dah dipinjamkan dengan orang setelah sekian lama ni dah patah.... waaa.... tapi kan nak taip entry ni pun payah wooo...


soklan no 4 tu kan.... rasanya jawapan dia tak yah kot... orang jaman sekarang ni payah nak jumpa tengok2 benda pakai cd2 ni semua... semua dah pakat pakai thumbdrive dengan benda alat yang cucuk2 je tu.... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: