Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 2 Mac 2012

Cool.... le tour de langkawi lalu depan rumah...

salam semua,

bagi tajuk gempak sikit.... hehe.... dah demam LTDL dah aku ni agaknya...

semalam shsh tak keja jadi kami konon2 gi hantar anak gi klinik awal la... tapi last2 keluar kul 11 pagi...sesampai je kat bandar jalan semua tutup... aiseh baru ingat ada LTDL kat kuantan semalam.... last2 kami gi klinik kat sungai isap je la... balik tu gi beli tapai kat jaya gading tapi sebelum gi tu sempat singgah tepi jalan tengok orang kayuh beskal jap.... semangat ko...

gambar? aku cuma ada gambar kat henset je semalam tak kick....

jadi hari ni disebabkan diorang lalu kat jalan tepi umah aku ni aku ambik gambar dengan dslr pulak...huhu.... nenanti la aku edit dulu ek....

bagi besar gambar beskal2 tu..... ala aku pun cuma pakai lens standard tu je pun....ok la aku nak masak jap... sementara bebudak ni semua pakat2 tidur... hujan ni kat sini.....

p/s ke aku join je bebudak ni tidur...amacam? Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: