Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 22 Mac 2012

Tahniah Adik! Keputusan SPM 2011...

salam semua,


dah lama aku tak online kan? kat opis line problem, kabel kena curi.... kat rumah pulak pepaham je la anak ramai....

hari ni aku nak ucapkan tahniah kat adik bongsu kami atas kejayaan dalam keputusan SPM semalam....
dia dapat keputusan yang cemerlang bagi aku.... 5A 2B 2C... alhamdulillah.... adik, ini memang kejayaan yang membanggakan untuk keluarga kita... teruskan mencapai kejayaan di masa akan datang ok! Angah akan support dengan duit 20 sen sehari ok? hehe....

lagi satu nak promo sikit budak "kecik" ni... dia pun ada blog gak...klik kat nama dia tu....

p/s adik nak hadiah apa? errr ucapan je aci tak?aku panggil dia kecik bukan pasal dia kecik tapi pasal dia paling muda dalam keluarga kami walaupun dia paling besor....hahaha.... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: