Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 24 April 2012

mood ntah ke mana....

salam semua,

pagi ni sibuk siapkan semua benda untuk meeting esok.... macam kelam kabut sikit.... tapi pagi ni agak lega sebab balik keja petang semalam adik husna dah boleh senyum dah.... lega perut ummi ni nak....

pagi ni dia tenang sikit la masa hantar taska, tak macam semalam...melepek je....

korang dah makan? hari ni aku bawak bekal mee goreng je... dah selamat aku licinkan pun....

ni tengah berangan2 nak siapkan banyak benda ni tapi mood nak buat kerja entah ke mana....tapi akan ku tabahkan hati juga nak menjawab semua result2 yang ada ni....

p/s mungkinkah mood hilang ni ada kaitan dengan kehilangan entryku 2-3 minggu lepas? Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Faiz berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

entry ko hilang?yg mana eh?..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bukan hilang la faiz... tak tulis langsung..hehe...