Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 24 April 2012

Unimom Allegro ... kat mana nak beli?

salam semua,

pelik ek nape aku buat entry ni? aku saje2 je tengok kat keyword tadi... ada pulak yang taip camtu terus ke blog ni....

jadinya aku nak memudahkan orang yang mencari tu....

aku ada buat review sebelum ni... kalau ada yang terlepas boleh ke entry Review Pam Unimom Allegro ye...

kat sini aku nak bagi tau yang aku beli set pam aku tu dari SINI... harga sekali dengan pos sangat berbaloi iaitu RM355 ok.... yang ni set bersekali dengan set breastshield tambahan... Gambar ada di entry ini.

korang boleh berurusan dengan Zura yang sangat friendly... tq zura! Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: