Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 23 April 2012

yeay! komen lama dah boleh berfungsi balik!

salam semua,

mula2 tengok layout baru blogger ni cam ting tong sikit kepala aku... tapi lega sikit sebab dengan kehadiran layout baru ni muncul balik tempat komen aku yang dah menghilang sejak sekian lama sampai aku terpaksa gunakan disqus yang susah nak load tu selama ni...

lepas ni diharap takde la yang kata blog aku ni dah tak nampak area nak komen ye...

p/s berangan dapat komen2 byk2... hehe... boleh ke? Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

mama pipie berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeah.. dah kuar dah.. puas ati aku hahaha

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akhirnya kan...hehe.. ko dah boleh komen balik!