Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 8 Mei 2012

DURIAN RUNTUH FELDA! rezeki abah, mak dan anak2...

salam semua,

pagi ni dah ada yang dengar pengumuman di tv... atau anda berada secara live di jengka 8 untuk perhimpunan raksasa felda? bukan raksasa yang berhimpun cuma perhimpunan besar warga felda yang dianggarkan dalam 30 000 orang...

PM dah selamat mengumumkan durian runtuh yang disebut2 sejak tahun lepas lagi... dah kebas dah telinga dengar orang asyik ungkit2... ada yang berdengki siap perli2 lagi.... aku? tahan telinga je la....

pendapat aku... memang patut sangat peneroka dapat.... dah lama dah... tapi ada pulak yang menambah... peneroka je la yang patut dapat... yang isteri peneroka dan anak2 nak dapat apa hal pulak?..... ishhh... dengki sungguh kan? abis tu kalau abah korang susah... anak bini dia tak susah sekali ke?

aku dah cerita kat Aku Orang Susah Part 1, Aku Orang Susah Part 2, Aku Orang Susah Part 3, Aku Orang Susah Part 4.... dan nanti2 senang2 aku nak cerita part 5 pulak... tak habis lagi tau...

dengar ceritanya imbuhan keseluruhan dalam RM15 000... kalau ya alhamdulillah... rezeki untuk abah dan mak.... semoga rezeki abah dengan mak bertambah2 lagi.... dan tempiasnya sampai kat anak2...

p/s mak, org dah siap gosok2 tangan ni... ready sangat nak terima dah ni... hehehe.... Cerita menarik lain

7 Luahan Ikhlas:

mama pipie berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah.. rezki korang sekeluarga.. fuyoo mmg masyuk laa tahniah ita

AJID berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ingat la sape yg sulong...ngehehehee

AJID berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ingat yg sulong musti lubih... ngehehehee

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah adak... rezeki setelah 33 tahun...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh...bukan yg sulung kena beralah ke selalu... hehe...

aizamia3 berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagi sama rata.. baru adil..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe... itu sudah mesti..