Jumaat, 29 Jun 2012

aku jadi GORILLA!!

salam semua,

korang dah rehat ke? Aku baru je abis meeting ni...

ni nak cerita kejadian yang berlaku pada 2 hari yang lepas...

satu petang yang agak damai dalam kereta dan dalam perjalanan pulang ke rumah...

aku dan anak-anak tengah main teka-teka nama.... sekarang abg ngah dah kenal nama betul semua orang tu yang best nak main teka-teka ni...

skrip kami lebih kurang macam ni la....

aku : sapa nama dia ahmad najmi afiq?
abg ngah : aya...apiq....(sambil tepuk-tepuk dada..)
aku : sapa nama dia ahmad haziq hakimi?
abg ngah : along... (abg long la tu..sambil tangan dia tunjuk2 kat abg long)
aku : sapa nur syafiah husna?
abg ngah : atik una.... (sambil senyum2 tunjuk kat adik dia)
aku : sapa nama ayah?
abg ngah : diam...pastu cakap ayah...
abg long : amat sahir (ahmad shahir la tu)..
aku : pandai abg long.. sapa nama ummi?
abg long : hmmmm.... golila...
aku : hah? golila?

pastu aku dah ketawa sampai keluar2 air mata...shah senyum je...

sebenarnya abg long nak sebut rozita tu tapi dia tersilap pulak sebut golila...hehehe.... kesian abg long....

p/s errrr ke memang aku ni ada rupa cam gorilla? Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

:: Mrs.Eady :: berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaahaahha.....nasib ummi tak jadi gorilla bebetul!

azza_mastura berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaa !!! ni memang k0mp0m de best ! x sgke lakk d0kter haiwan leyh tetibe transf0rm . :DD