Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 29 Jun 2012

aku jadi GORILLA!!

salam semua,

korang dah rehat ke? Aku baru je abis meeting ni...

ni nak cerita kejadian yang berlaku pada 2 hari yang lepas...

satu petang yang agak damai dalam kereta dan dalam perjalanan pulang ke rumah...

aku dan anak-anak tengah main teka-teka nama.... sekarang abg ngah dah kenal nama betul semua orang tu yang best nak main teka-teka ni...

skrip kami lebih kurang macam ni la....

aku : sapa nama dia ahmad najmi afiq?
abg ngah : aya...apiq....(sambil tepuk-tepuk dada..)
aku : sapa nama dia ahmad haziq hakimi?
abg ngah : along... (abg long la tu..sambil tangan dia tunjuk2 kat abg long)
aku : sapa nur syafiah husna?
abg ngah : atik una.... (sambil senyum2 tunjuk kat adik dia)
aku : sapa nama ayah?
abg ngah : diam...pastu cakap ayah...
abg long : amat sahir (ahmad shahir la tu)..
aku : pandai abg long.. sapa nama ummi?
abg long : hmmmm.... golila...
aku : hah? golila?

pastu aku dah ketawa sampai keluar2 air mata...shah senyum je...

sebenarnya abg long nak sebut rozita tu tapi dia tersilap pulak sebut golila...hehehe.... kesian abg long....

p/s errrr ke memang aku ni ada rupa cam gorilla? Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

:: Mrs.Eady :: berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaahaahha.....nasib ummi tak jadi gorilla bebetul!

azza_mastura berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaa !!! ni memang k0mp0m de best ! x sgke lakk d0kter haiwan leyh tetibe transf0rm . :DD