Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 27 Jun 2012

alhamdulillah suka aku dengar...

salam semua,

korang ingat tak entry aku yang INI ? kalau tak ingat pun tak pe pasal aku ada buat link...korang klik je kat situ....

pagi ni aku bukak facebook aku baca komen yang best...

ini komen dari member aku tu ...

"Itaaaa...akhirnya...dia sedut ta...alhamdulillah..mcm nk menjerit aku tgk dia hisap..mula2 aku wat 2 oz jer..bila susu abis dia ngamuk..wat lagi 2oz..habis licin dia hisap...hepi sgt ta...thanks sangat dgn suggestion ko tuh...alhamdulillah...x tau nk ckp mcm mn bila aku tgk dia blh hisap.."


alhamdulillah... lega aku dapat bantu dan kongsi benda-bend bagus dengan kawan-kawan ni....


walaupun kita berjauhan namun kita tetap boleh tolong satu sama lain kan?


aku tak boleh nak tolong dari segi kewangan kerana aku pun kadang-kala terpaksa nak mintak tolong orang lain... tapi insyallah aku akan tolong dari segi yang lain...


p/s mulakan pagi dengan senyuman dan doa...moga hari ini akan jadi lagi abik dari semalam... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: