Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 18 Jun 2012

wahhh....rindu betul kat korang semua!!!

salam semua,

lama gila aku tak online kan? dah nak dekat sebulan dah ni... wah... betul punya rindu nak menaip ni.....

al kisah banyak nooo alasan yang menyebabkan aku tak boleh online ni....

seperti yang korang sedia maklum entry last aku sebelum 'bercuti' baru ni ialah selamat hari lahir buat abg ngah.... dan sepanjang seminggu tu jugak la aku berkorban cuti seminggu penuh nak jaga bujang aku tu.... kesian betul aku tengok dia... sengsara kena campak.... pasal campak ni nanti aku bagi tips dan cerita-cerita penuh kat entry lain ye....itu pun kalau aku sempat....

teringin nak jalan-jalan blog korang tapi satu-satu ok.... aku tengah semput ngadap keja berlambak-lambak ni haa...

ni pun baru balik buat keja kat ladang ulu lepar....

yang jadi tertunda semua entry aku ni disebabkan banyak trip berjalan-jalan sebenarnya... ok..ok aku cite satu-satu ok...bape banyak ok daaa...

lepas kena jaga najmi seminggu.... aku kena meeting kat kuala lipis pulak 30hb... tu pun ada cerita best... nanti aku cite....lain entry punya...

pastu ada pulak hari keluarga aku... encik abd rahman punya hari keluarga dari 2hb sampai 4hb jun baru ni.... pastu pulak minggu lepas... 11hb hantar abg long sekolah baru dan adik husna cucuk 6 bulan..12hb dan 13hb aku ada audit kat jb...14 dan 15 pulak terus aku cuti balik kampung...17hb husna start solid food... dan malam tadi baru je sampai kuantan.... wah ... serabut wooo banyak plan satu masa...

disebabkan semua trip ada cerita best maka aku kena cerita kat satu-satu entry special punya...

apa pun aku memang rindu betul kat blog dan korang semua...selamat kembali ita!

p/s aku je ke rindu korang?....korang tak rindu aku ke? ;p Cerita menarik lain

6 Luahan Ikhlas:

Faiz berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

maunya tak, aku dah siap plan nak fb ko nak tanya ko dapat banyak tempahan baju raya ke ita?

:: Mrs.Eady :: berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rindu jugakkk! :)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu....ko punya ayat... saje je nak kenakan aku kan... hahaha... baju aku potong pun tak siap berjahit lagi tau...hahaha...hajat tinggi melangit...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

izwa...wah lama betul tak jalan blog ko dik..sedar2 kaler dah baru dah...

mama pipie berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fuyoo.. patutlah nyepi.. sibuk kalahkan yb le ko ni ita hehe

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dulu2 memang aku pernah berangan nak jadi yb...hehe... sibuk hal dunia je pun adak..