Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 2 Julai 2012

tolong doakan mak mertua aku ye...

salam semua,

2-3 hari ni aku macam sebuk bebenor walaupun tak sebenarnya...

hari jumaat lepas kami plan nak gi kl tapi last-last tak jadi pun.... memula memang macam antara jadi dengan tak jadi sebab anak-anak sakit tapi last-last memang tak jadi sebabnya mak mertua aku demam kuat sampai kena masuk wad...

sebenarnya dah seminggu dia demam, sabtu lepas dia dah gi klinik tapi hari selasa tu makin teruk tapi adik ipar aku tak call... kami call pulak selalu tak berjawab..

last-last dapat call hari jumaat tu suruh ambik mak hantar ke hospital.. shah hantar dan mak masuk wad sejak jumaat lepas..

doktor htaa tu suspect denggi.... tapi setelah keputusan ujian darah sampai tadi macam menjurus pada viral hepatitis je.... aku nak tanya pakcik google jap ni... aku bukan tau sangat pun penyakit orang ni...

aku nak mintak tolong korang satu je ni... tolong doakan mak mertua aku ye...jasa korang aku memang tak dapat nak balas dengan apa-apa pun... semoga Allah membalas dengan lebih baik pada korang semua..

p/s kesian dengan shah kena ulang alik banyak kali...letih betul dia... sabar la bang.... berbaktilah pada orang tua kita selagi ada... Cerita menarik lain
This entry was posted in

3 Luahan Ikhlas:

:: Mrs.Eady :: berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga mak mertua akak cepat sembuh ~

mama pipie berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

insya allah.. aku doakan dia cepat sihat..

Faiz berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul..terutamanya anak lelaki..dan beruntung sekali si isteri yang memahami