Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 14 Ogos 2012

akhirnya ku mengambil keputusan..

salam sejahtera semua,

hari ni aku dah buat keputusan... sebenarnya semalam lagi dah buat tapi macam tak pasti sangat...

eh... ini bukan keputusan nak balik raya kampung siapa tau! balik raya tahun ni dah confirm ke johor pasal tahun lepas dah raya kat sini... melalut ke balik raya pulak dah....

aku nak cerita susulan pasal tajuk ni semalam Mana yang ok?

dan akhirnya aku dah buat keputusan berdasarkan undian pembaca blog ini... hehe.. macam ramai... ditambah dengan satu undian oleh tuan punya blog menjadikan no 2 melebihi no 1 dengan keputusan 3:1... haha... memang aku dah berkenan lama nak nukor kaler pink-pink ni... semenjak asyik beli baju anak kaler-kaler pink ni la... ceh alasan...

selamat melayari rumah baru ni... kalau ada yg tersepah sana sini tu korang abaikan je la dulu eh... tuan rumah tengah pening nak susun ni...

p/s ke korang yang pilih no 2 tu pasal menyampah tengok header aku yang gambar aku perasan cun tersangat besar tu sebenarnya? eh?

update: aku terpaksa tukar balik ke no 1 la... pasal apa tau... pasal blog-blog yang aku suka singgah tak muncul pun... letih nak godeh2... ada sesiapa tau nak buat camne? Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: