Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 1 Ogos 2012

Jumpa kawan lama!!!

salam sejahtera semua,

aku excited semalam.... nak gi jumpa kawan lama yang memang lama sungguh tak jumpa.... kami dulu sama-sama belajar di matrikulasi di cheras...

kawan aku tu, zam dah ada 4 orang anak dah pun... dia jadi cikgu kat kangar, perlis nuu haaa... jauh kan? tak sangka betul boleh jumpa...

apa jadi bila jumpa?... aku macam terkejut sikit... lupa dah dia keja apa, anak berapa walaupun perkembangan dia selalu ikut kat facebook... hehe.. sorry zam... gugup kot lama tak jumpa ko...

aku sebenarnya nak ajak ko berbuka kat rumah semalam tapi nak buat macamana dah pukul 6.15 aku baru sampai rumah... jem teruk kat kuantan semalam dan hari-hari sebelumnya... hari ni tak tau lagi camne... bulan puasa ni trafik kuantan ni makin teruk... kalau selalu aku boleh sampai rumah dalam pukul 5.30 petang.. ini jam 6 pun belum tentu lagi sampai....

akhirnya setelah plan macam-macam aku cuma sempat masak mee sup bodoh je pun....

eh.... meh layan gambar kami jom....







 zam, ko dah kurus sangat....mata aku segan dengan kameramen sebenarnya...hehe...

ni pulak gambar masa aku jumpa asma, juga kawan masa matrik dulu... pun setelah matrik terus tak jumpa-jumpa... asma ada anak sorang....



masa jumpa azie tahun lepas lupa pulak nak ambik gambar.... baru ni sebelum puasa azie ada balik tapi aku pulak tak sempat nak jumpa dia....

p/s banyak kenangan lama mengimbau semula bila kita jumpa balik kan? soronoknya masa belajar dulu... happy je takde masalah berat pun nak fikir sangat.... Cerita menarik lain

8 Luahan Ikhlas:

:: Mrs.Eady :: berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamakkk part last yg tak tahan tu..hehehee...

Alin Marlini berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takdelah gemok sgt ta...hehehe

Liza @ Adzriel AB berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sekali-sekala rindu kawan lamakan.

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bertahan je la...hehe

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alin..ita tak gemuk tapi kawan tu yang dah kurus... waa..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selalu rindu... nak-nak bila hidup takde kawan-kawan kat keliling sangat..

suanna berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ita...beberapa tahun lepas kan kita pernah berdating kt KFC..holiday plaza JB...time tu..masih guna handphone nokia 3300..tk ada kamera...kalau tk...dh snap pun..

zam maintain lawa tu...tahun lepas baru jmpa...smpat dia beraya kt rumah nenek aku kt ganu..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh.. cik ana ada blog? tu la dia ada cerita gak... kalau tak jumpa sekali dengan wan kan? bukan maintain lawa tp makin lawa la ana.. dah kurus banyak.. aku je yang makin gemuk...waa..