Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 5 November 2012

Aksi Nakal? wei hilang terus mengantuk...

salam sejahtera semua,

ingat tak dulu aku pernah padam chat box kat tepi tu....

selepas tu sebab kesian dengan kawan-kawan yang nak iklan dan yang tak dapat komen kat comment box pasal kena block, aku pun letak sekali lagi....

nak tau dulu apasal aku padam? pasal benda-benda mengarut dan lucah berlambak nooo kat dalam tu... nyampah dah aku tengok...

dan hari ini ianya berlaku lagi.... letihnya la nak melayan...
ini buktinya...


 nak lagi bukti gi SINI...

apa? aksi nakal? tubuhku dijilati? wei tolong la... kot ye pun nak bagi trafik kat blog ni... agak-agak la ye...

kawan-kawan, sila bagi pandangan ye.... camne nak block benda-benda camni ye..? atau aku patut padam lagi sekali?

p/s hilang mengantuk aku... buntang terus biji mata... wahhahaahaa...simpan je la batang mancis korang tu ye.... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: