Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 19 Disember 2012

Selamat Hari Lahir Cik Ita

assalamualaikum semua,

pagi ni bangun macam ada rasa yang tak cukup...mungkin ada wayar kat otak yang dah short pasal belajar statistik semalam.... waaa...serius aku nak nangis.... ntah apa cikgu ajor  ntah... blur je muka memasing...

ada yang boleh buat tapi bila kau tanya dia jawab.."saya boleh buat tapi saya tak faham kenapa kena buat"...

maaf cikgu... bukan kami tak berminat atau cikgu yang fail mengajar....cuma benda-benda ni tak apply dalam kerja kami jadi memang kami susah nak faham.... kami budak biologi cikgu... bukan kimia.... aduhai.... dulu kalau belajar kimia memanjang cikgu hentak meja pasal semua tertidur.... pastu kalau nak lena tidur pun bacalah buku teks kimia...confirm terus terlelap...

tapi bukan pasal kursus aku nak cerita....pasal hari lahir aku.... pelik kan dalam setahun 2 kali birthday kau ita? hahaha....jangan terperanjat pulak...

sebenarnya entry ni untuk semalam... tapi aku tak sempat nak tulis....

semalam 4/2/34 atau 4 Safar 1434 adalah hari lahir aku di bulan Islam.... ala lupa nak beli pulut kuning la... aci tak kalau sambut hari ni..?

semoga kedatangan hari semalam lebih menjadikan aku insan yang lebih baik dari sebelum ini... amin..

p/s korang tak berminat ke nak join contest ni wei? kang berbulan aku nak ngabiskan kfc tu sensorang..... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: