Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 9 Januari 2013

Gambar apa tu?

assalamualaikum semua,

haaa... tadi aku janji nak ceritakan kisah di sebalik gambar INI kan?

Entry INI

cerita dia macam ni hari tu 100 Plus ada menganjurkan peraduan kumpul dan tebus...
syarat dia senang je... kumpul label dari 100 plus yang 500ml (botol kecik) dan tebus untuk dapatkan hadiah  dia...

kalau tak salah aku kena kumpul 10 label untuk dapatkan botol air edisi terhad ni...

kalau korang rajin minum dah boleh kumpul 50 label untuk tukarkan dengan pen drive...

dan kalau korang rajin lagi minum... dah boleh tukarkan 100 label untuk jam tangan... yang ni memang berbaloi...

surat lampiran


masa hadiah ni sampai aku suspen jugak pasal yang hantar tu orang keja part time je... dia hantar dengan kereta sendiri... musykil la kan...ingatkan sesiapa la yang bagi hadiah.... ingatkan ada orang nak hantar hadiah hari lahir in advance ke kan? hihi... perasan la pulak....
apa pun yang terlebih excited adalah budak ini....


abg long

sibuk dia suruh ummi dia ambik gambar dengan dia sekali...hahaha....

Tq 100 plus!

p/s mengharapkan rezeki yang lebih lagi untuk tahun 2013..in Shaa Allah... Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh bagus kan 100 + buat macam nie ;)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg bagus kak..sambil minum sambil menang hadiah..

Maria Menado~ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah best2 dapat hadiah.. hehe.

note: sorry kak kalau ade komen salah entry. internet buat hal. mp. =P