Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 3 Januari 2013

Hadiah hari lahir

assalamualaikum semua,


gambar en google

nak kongsikan dengan korang apa aku dapat pada hari lahir sempena hari lahir aku hari ni....


bila korang tengok je gambar tu mesti korang kata....bertuahnya kau ita oiiii....merasa dapat iphone 5.....

pastu mula la ada suara-suara kata.... untung la..... orang dapat hadiah....

pastu ada gak suara halus lagi kata..... eleh...pakai handphone mahal tapi hutang keliling pinggang..... (ada ke?)

tak kisah la korang nak kata apa tapi yang penting aku gumbira....hahaha....


hadiah apa aku dapat pagi ni.... ni haaa la.....



aku pun konpius mana nama betul dia..

Kari kambing RM6

capati  RM1.50 dan kari kambing RM6


makan capati dengan kari kambing kat Restauran Kita.... hahaha.... heaven ko!.....
lagi best dari iphone 5 tau.... lebih lagi leh jadi darah daging....hihi....


p/s tapi kalau dapat Blackberry 10 ok gak....bang....oooo....bang....
Cerita menarik lain

11 Luahan Ikhlas:

Azlan Strider berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe...selamat hari jadi..iphone satu hari akan bosan gak..tapi memory pergi makan during birthday akan terpahat selamanya..heheh

Regards,
-Strider-

Hnahdy berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

capati ek fames kat sini. Cuba bodek2 sikit. nanti dapat la.hehe

Aziela berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yang pentingnya ialah ingatan.

P/S : Akak dok KL, kerja KL. Hubby kerja di Padang Lalang/ Tg Api, dok di Kuantan. Di Kg Sg Deraka...terrace house yang baru siap and ada yang dalam construction tu. Masuk kat simpang yg ada signboard tadika Sg Deraka tu lah yang.. hihihihi. Sekolah anak Ita kan? Weekends, sometimes kami di Kuantan, usually ada di Melaka sebab rumah kami di Melaka. KL and Kuantan, rental houses jer. Ha, pening kan?

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok faham...hihi..PJJ kan? so anak2 kat melaka la kan?..

betul tu kak.. yg paling penting ingatan..

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak pasti famous ke tak.. tapi menimbum capati dia ready...hihi.. lupa nak snap.. tapi memang lembut la..sedap sgt...

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq...betul la...memori makan sedap pulak tu...

izan mama mia berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tapi kalau dapat sungguh telefon tuu best jugak..haahah

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul...betul...betul...hihi...

ariana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Makan pun sedap jg..tp pandai2 lh ita ambik hati encik hubby, mn tau dpt handphone tu best jugak kan..hehe

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihi... x harap kak...

Aziela berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Er, anak (singular not plural), ada kat PD. Sekolah sana, tingga dengan atok dan nenek. Ha, tambah pening kan...hihihihi