Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 29 Januari 2013

Senja di Kuala Pahang

assalamualaikum semua,

dah berapa hari tak bersiaran kan? dari hari jumaat sampai semalam... wah 4 hari tu... maaf la ye...aku balik kampung dan seperti biasa line internet tak ok langsung...bila nak publish je....dia start keluar publishing..... sampai esok bila bukak balik pun masih lagi publishing....menyampah....

sudahnya aku tutup terus...

ada yang rindu ke bila tak ada entry selama 4 hari ni?...ahaksss...perasan kau cik ta....

hari ni baru naik kerja...banyak nak kena settlekan...pastu petang ni nak ke sekolah abg long pulak...ada perarakan sempena sambutan maulidur rasul... kena ambik adik-adik dia dulu...biar berarak dengan adik-adik dia sekali...mesti seronok... tapi yang rasanya tak berapa nak seronok bila tengok hari macam mendung semacam je ni... harapnya jangan la hujan...biar majlis berjalan lancar...amin..

aku tinggalkan korang dulu dengan gambar senja yang aku ambik semalam di Kuala Pahang...jangan ada yang nak komen gambar ni gelap eh...dah nama pun senja kan....layan.....




p/s ada yang tanya njoi kalau hujan lebat clear ke tak gambar dia?.... errr aku baru je dpt tengok hari khamis..pastu balik kampung dah...tak sempat lagi bertembung dgn hujan lebat...tapi aku rasa sama je cam astro biasa kot...dah namanya FREE kan? ;)

Cerita menarik lain

6 Luahan Ikhlas:

✿A I N A A✿ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantiklah gambar ni, even tak berapa clear.. hehe ena pun dah lama dah berblog.. busy dengan kuliyah.. sob sob sob

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq dik.. sibuk eh...

Aku Penghibur berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh..best dapat balik kampung ..kalau gambar tu clear mesi cantik

Aziela berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kuala Pahang? Kat belah mana nie? Akak selalu lalu jer situ. Lepak kat Tanjung Selangor jer.

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

balik kg mmg selalunya best! nanti akak try edit sikit ek..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kitorang gi umah sepupu shah kat belakang komplek lkim tu kak..
ni dari depan masjid kat kuala pahang..