Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 1 Februari 2013

BlackBerry 10 dah keluar!

assalamualaikum semua,

wah... telefon best ni dah keluar....

kalau orang yang pernah pakai atau memang pengguna blackberry tegar mesti dah leleh air liur dah... (macam kata along aku)....


tapi tak kurang jugak yang cuma pakai android phone murah macam aku ni.... mana tak nya....

dengan skrin sentuh macam android punya tu tapi masih pakai sistem blackberry.... maknanya dia tak akan tarik data BANYAK macam android sekarang ni.... 250 MB sebulan pun tak cukup kalau nak sentiasa hidupkan aplikasi email...

kalau dengan Blackberry tak ada masalah camni....

diorang pening kepala pula data tak abis-abis... (ceh ini ayat andak aku la)

dan telefon best macam blackberry 10 ni pulak dah keluar......atau dipanggil blackberry Z10

ayat aku satu je....... WAH!!!!

meh layan gambar dia dan spesifikasi yang dia ada....


blackberry 10 

ni spesifikasi dia...


spesifikasi BB Z10 



dan boleh layan video demo dia kat sini..




p/s haaaaa.... sapa yang hari tu ada kata nak sponsor tu?   eh ada ke?  ;) Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

Katak Comel berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cam menarik..
mohon belikan tuk saya..
ahaha

AJID berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masuk kat sini kalau nak layan video dr blackberry...

http://www.blackberry.com.my/smartphones/blackberry-z10.html?CPID=CRM_E_NPI_09_MY_BB10_0113_XX_XA2845763-1

AJID berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masuk kat sini kalau nak layan video dr blackberry...

http://www.blackberry.com.my/smartphones/blackberry-z10.html?CPID=CRM_E_NPI_09_MY_BB10_0113_XX_XA2845763-1