Follow my blog with Bloglovin

Ahad, 3 Februari 2013

Gotong royong 1 Malaysia

assalamualaikum semua,

pagi ni di mana-mana sedang heboh dengan projek gotong royong satu malaysia...atau dikenali sebagai My Beautiful Malaysia.. eh ye ke?

kat kuantan ni pun ada tapi kat nuuuu haaa kat teluk cempedak... aku memilih untuk gotong royong kat rumah sendiri je la...aci kan? masih dalam malaysia gak apa...

eh tetiba terfikir...ada program kat teluk cempedak atau orang tempatan panggil TC ni parking tetap kena bayar ke? kalau kena memang kesian la kan...harapnya tahun depan cari la tempat acara yang boleh dapat parking free ke kan... lagi mengamit ramai pengunjung rasanya...

ok la aku nak mula gotong royong ni...banyak wooo nak settle...ada kawan nak mai rumah ni...best woo...ni tengah masak kek coklat lembap ni... sluurrrpppp..hihi...

p/s sekarang tengah hujan dan mendung kat kuantan ni..ada yang tanya pasal njoi boleh berfungsi dalam hujan lebat...ok jawapan dia tak boleh ok...sama je macam semua perkhidmatan astro lain yang ada tu..

Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: