Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 3 Mei 2013

Serba salah...

assalamualaikum semua,

minggu ni memang minggu yang sangat membebankan rasanya.... dah banyak istighfar dah ni...

bersabar lebih lagi.... setelah seminggu takde kat opis minggu lepas..minggu ni dihujani dengan keputusan yang perlu dijawab... sebeban atas meja...

belum lagi minggu ni kena jadi pegawai bertugas dan terima kes yang amat banyak.... aduhai... macam tak tertanggung je rasanya...

kena pulak dengan stress anak-anak yang sakit... abg ngah dan adik kena kudis api... sejak dari khamis lepas lagi... sekarang dah beransur baik.. cuma parutnya yang macam tak boleh hilang... ada sesiapa ada petua nak hilangkan parut kudis api ni?

semalam pulak tiba-tiba bos bagitau kena join trip ke Bangkok hujung bulan ni... aduhai... lemah sendi lutut rasanya... aku dah mohon cuti seminggu dari 27/5 hingga 31/5 untuk jayakan hari keluarga kami yang kami dah plan sejak tahun lepas lagi... aku dah mohon dari awal bulan lepas lagi... beria-ia aku... dengan dah bayar duit deposit untuk homestay lagi... segalanya dah plan.. tiba-tiba kena pergi Bangkok...

masa aku tulis post ni pun... badan aku dah gigil tau...emosi... aku letih la camni...

ada yang cadang aku cakap je kat bos masalah aku...masalahnya bos bagi nama kat big bos... dan nama tu pun dah sampai ke Bangkok.. tinggal tunggu aku proceed application form je...

ni la masalahnya bila bagi nama tapi tak bincang dulu dengan staff... aku dah apply cuti dan dia sedia maklum sebab apa.. boleh pulak jadi macam ni... sedihnya hati.... macamana nak buat ni...???






p/s rasa hati kalau tak memikirkan rumah yang bawah loan kerajaan tu dah lama aku resign kot... Cerita menarik lain

6 Luahan Ikhlas:

Nurzakiah Hanum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah petang :)

AiSyA LiEzA berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sabar lah.. stiap ujian ada hikmahnya.. xleh dignti ngn org lain ke even nma dah di hntr ke bangkok?? mybe dorang akan faham?? insyaAllah.. smga semuanya berjalan lancar :)

SueGinola berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bersabarlah kak Ita...try usahakan mana-mana yang patut ye..insyaALLAH lapang jiwa tu....amin...^_^

Aziela berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cuba diskas dengan bos, diskas dengan family. Salah satu harus dikorbankan nie, akak rasa.

n O e s u h a i m i berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

discuss la ngan boss dulu...mana tau boleh ganti ngan org lain...bersabar k...selesaikan satu2..

MulutPayau berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sabar ya dik....semoga dipermudahkan segala urusan...