Follow my blog with Bloglovin

Ahad, 2 Jun 2013

cuti dah abis...jom naik kerja!

assalamualaikum semua,

hari ni last aku bercuti...esok dah naik kerja semula...aduhai...mula la rasa malas pulak...

seronok masa di rumah dengan anak-anak...

dah seminggu duduk kat rumah jangan husna atau abg ngah dia menangis tak nak gi taska sudah la nanti..huhu..

kesian anak-anak...

gambar hari keluarga kami tu nanti aku letak ye...siap entry baik punya...inshaaAllah...

p/s terima kasih pada yang mendoakan..love u all so much..semoga Allah balikkan yang baik2 untuk kamu semua juga...amin..

Cerita menarik lain

5 Luahan Ikhlas:

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semangat bekerja untuk esok!!! hehehe.. kalau ena un, cuti pepanjang kalau nk start study malas yg amat!

Katak Comel berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kerja2..
jgn malas2 k..
hihi

ieda immi berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat bekerja dik ! ;)

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak ada seminggu lagi nih, hihi. Mood bekerja belum ada..:D))

ainnoraini berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baru masuk kerja semalam..mood masih kelaut jugak ni...