Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 14 Jun 2013

Drypers Playland

assalamualaikum semua,

baru tau dari page Drypers yang rupanya diorang ni ada buat program bergerak di kebanyakan tempat.... hahaha... ketinggalan zaman betul....




dan hujung minggu ni ada program di Kuantan ni haa... macam bestnya programnya tu....

best tak best pun kalau melibatkan anak-anak tentu akan jadi seronok... boleh isi masa hujung minggu diorang.... selain aktiviti biasa ke Petrosmart kat bangunan Yayasan Pahang tu....

ok kalau sesiapa yang nak join jugak ini jadualnya.... di Terengganu juga ada selain di Kuantan ni tau....



meh bawak anak sama-sama....errr...ada jual drypers murah tak ye? ke ada hadiah menarik?

maklumat lanjut kat SINI ..


p/s dah petang baru la nampak matahari.... tapi mendung macam berarak je kat tepi2 tu haa.... harap jangan diajak ke ekspo lagi petang ni sudah la... Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

Lina berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

emmm sy mmg pengguna drypers tp x penah nak buka websitenya, ada program drypers ya ahad ni, klu free nak pegi juga

pasal blog saya tu saya pun x tau mcm mana bole pegi ke link tu, sy buka pun sama, saya cuma bole buka dashboard blog jer, bengang jg sbb tak tau apa nak buat, mungkin sbb ms pantang ari tu tak buka blog pun tp tu lah camne nak buat ek, nak tanya org pun x tau

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lina,
tentang it saya tak tau...tanyakan pada yg pakar..mungkin dah kena hack kot..
tau tak drypers ada jugak buat program pertukaran barkod? boleh kumpul dan hantarkan untuk tebus barang yang kita nak.. gi kat website dia or facebook.. or nanti saya cerita la kat blog..

mama_ka0ri berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jauhnya program...tak dapek la den nak join..huhu..