Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 17 Jun 2013

nak tiket movie free?

assalamualaikum semua,

pagi-pagi dah bangun hari ni berkemas barangan nak ke Port Dickson hari ni... inshaaAllah akan bergerak kejap-kejap lagi... selesaikan apa yang patut dulu kat opis ni...

korang yang rasa-rasa macam nak tengok 2 movie ni Man of Steel dan Despicable Me 2 dengan pas percuma boleh klik ke SINI ...





macam menarik kan? aku kalau cerita kartun ni laju je.... ni tengah tunggu cerita Monster University pulak... eh betul ke tajuk dia tu... hehe... belasah je la...

kalau korang berminat nak tiket free...sila klik gambar atau link tu laju-laju ok...

ok.... nak sambung keja pulak...

p/s tinggalkan anak dengan hati gundah gulana.... abg ngah kena kudis api lagi... baru baik dan timbul semula... apa penyebab dia ye? Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: