Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Sabtu, 15 Jun 2013

Nasi hujan panas dan ayam masak merah

assalamualaikum semua,

pagi ni semangat nak memasak sebelum kena gi meeting isnin ni..

meeting sampai hari rabu pulak tu...aduhai semangat macam hilang bila kena tinggalkan anak-anak lagi...

meh layan gambar nasi hujan panas dengan ayam masak merah ni...

resepi diambil dari buku Resepi Chef Hanieliza 1 hari 1 Resepi tapi diolah sebab tak cukup bahan-bahan.. minyak sapi takde letak pun...tapi tak menjejaskan rasa nampaknya...

p/s kejap lagi berangan nak try buat biskut kekacang...nak try market untuk raya..agak-agak ada orang nak beli tak ye...ala jual murah je...hehe...

Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak beli buku chef hanielieza tu. baru cuba sekali, heee...
Biskut kekacang? Mazola ke? Meh tayang pics...kak lebih suka org buat sikit2 dr satu production besar..lebih sedap selalunya

Rozuan Ismail berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya. nak skit