Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 30 Julai 2013

hari ni last tau...

assalamualaikum semua,

malam tadi aku berjaga untuk memenuhi order dari Koleksi Cik Ta... alhamdulillah ada jugak rezeki di bulan ramadhan...syukur...

semalam dah selamat bersantai berbuka di Restoran Santai... nanti aku cerita balik ye.. mengantuk ni.. rasa kena lelap kejap..

ok sebelum pegi lelap... aku nak iklan sikit...

meh undi gambar ni kat facebook...




link dia ada kat gambar tu... klik je gambar tu ye.... ni ye....

tak pun boleh je klik sini dan terus LIKE...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151629957020889&set=a.266194190888.140972.264017345888&type=1&theater

HARI NI HARI TERAKHIR TAU....

jadi mari mengundi supaya harapan nak dapatkan pisau seramik yang best tu tidak menjadi harapan pelesu semata-mata...

bagi yang dah mengundi terima kasih buat semua...


p/s semalam ada ternampak kemalangan di RNR Gambang... teruk keretanya.. tak sangka pulak ada kait mengait dengan kawan aku... bukan keluarga kawan tu la cuma adik ipar kawan opisnya... apa pun takziah untuk keluarga mangsa dan al fatihah buat mangsa.. ada blogger yang buat cerita pasal ni.. AMILIA Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

che mid berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Menjala kita ya..ingat kan dah nak stop bloging sebab nak raya he he

Amanina Mads berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya roti jala :)