Follow my blog with Bloglovin

Sabtu, 13 Julai 2013

Hari Rezeki....

assalamualaikum semua,

nak cerita pasal kejadian hari selasa baru ni....

sebelum ni ada sahabat blogger yang buat contest dialog...aku bukan pandai sangat pun... tapi nak cuba jugak nasib dapatkan hadiah ole-ole dari beijing...

alhamdulillah... ada rezeki sebab blogger ni bermurah hati bagi pada semua yang beri komen... terima kasih kak anim... cantik hadiah tu... sampai rumah je terus bukak dan husna yang kelek dulu... terima kasih bebanyak ye kak.. cadang nak isi telekung buat kemana-mana... cantik siap berzip...




disebabkan plan kami nak hantar cheesy merry ke Pekan tak jadi hari sabtu lepas... kami hantar semula hari selasa baru ni...

balik kerja kami terus ke Pekan.....terlambat sikit sebab jem di Sungai Isap... sampai di Pekan dah jam 7 malam... berkejar nak balik semula ke rumah....

alhamdulillah dapat tunaikan hajat Kak Ieda nak merasa cheesy merry... maaf atas kelewatan ye kak... harap dapat memenuhi selera akak sekeluarga...kalau tak sedap bagitau ye kak...terima kasih sebab sudi order..

dan dah ditakdirkan memang hari rezeki kami agaknya.... kak ieda bagi kami rezeki lagi... buah kuini yang sedap ni....

gambar dah terdelete dari hp la pulak.... waaa....

wah... memang aku tak menolak la... sedap kuininya...sesedap baunya....terima kasih sekali lagi...


p/s tetiba teringat kuini ni kalau buat puding macam mangga tu sedap tak ye? Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alhamdulillah..dah sampai ke? berbesar hati kalau suka..

Bin Muhammad berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Rezeki di bulan Ramadhan...alhamdulillah

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ya Allah, rezeki akk... cantik tu... xtngok full pun, dah tau mesti canti

ieda immi berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lepas bagi kuini kat ita .. sok nyee kami sebaldi lagi kuini dik .. alhamdulillah settle agih2kan kat masjid dekat rumah nie ..
hari nie pun masih ada .. huhuhu
demam kuini kami walau dlm bulan puasa

cheesy merry sedapp .. kek anak2 kurang makan
akak yg habis kan ekke ;)