Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 25 Julai 2013

Tolonglah saya...

assalamualaikum semua,

dah petang baru nak update... esok kuantan cuti sebab hari ni hari gaji... eh? ada kaitan ke?

sebenarnya tak ada kaitan ok... esok Pahang cuti bersempena sambutan Nuzul Al-Quran..
alhamdulillah dapat bercuti 3 hari bersama anak-anak... harapnya dapat meluangkan masa sebaiknya bersama amanah Allah yang comel-comel semua tu...

petang ni kita tutup dapur buat sementara... ada majlis berbuka puasa yang ditaja khas... Alhamdulillah rezeki... dan ini jugak bermakna pertama kalinya kami berbuka di luar hari ni... semoga dipermudahkan olehNya...amin..

sebenarnya aku nak mintak tolong dengan korang semua terutamanya pembaca setia blog Cerita Ita ni yang ada facebook tu haaa....

meh dengar Cik Ta nak cerita meh...

korang ada baca entry aku yang ada banyak gila gambar tu kan? ala yang kat sini la Majlis Berbuka Yang Paling Meriah...

aku buat entry tu khas untuk join Giveaway Ramadhan anjuran 1001resepi ni haaa.... dan...

dan....

entry tu dah selamat disenaraikan di SINI dan di SINI....

dan yang paling pentingnya kena mintak tolong kaum keluarga, rakan-rakan, kawan-kawan.... kawan kepada kawan kepada kawan yang ada membaca ni tolong la like kat gambar tu ye....

peluang beso nak menang hadiah yang best-best ni tau....nak tengok hadiah dia... boleh gi kat link kat bawah ni ye... teringinnya pisau seramik tu...kalau la dapat... tapi ada hadiah yang lebih menarik dari tu... free traffic datang dari blog kkida... terima kasih la bebanyak sebab sudi letak kami kat bloglist akak ye...

bukan aku yang nak bagi tapi kkida 1001resepi yang nak bagi kat orang yang join... untuk korang yang tolong undi like bebanyak tu aku bagi hadiah flying kiss je boleh..? ala boleh la ye? kata ikhlas tadi...

jadi jangan buang masa anda sila la ke link kat bawah ni dan mula klik like tu ye...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151629957020889&set=a.266194190888.140972.264017345888&type=1&theater

klik je tau... walaupun ikhlas tapi jauhhhhhhh..... terima kasih semua...



p/s sesiap bawak bekas masa berbuka untuk tapau makanan untuk sahur nanti aci tak? hehehe....

update : link sudah tukar ok.. sila klik yang baru kat atas tu ye..tq

Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

kkida @ 1001resepi berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam ita,
kkida tukar foto kepada roti jala...lebih menarik lagi...gambar pertama kkida akan delete...dah ada 10 likes kat situ...nanti kkida tambah kepada foto baru...ok...thanks

mama_ka0ri berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takleh klik la mama ita..internet kat opis block fb..huhu..